Serbian English French German Italian Russian Spanish
   

Prijatelji Arhivistike  

   

Proizvođači metalne opreme za arhive  

   

Kontakt:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

POZIV ZA SARADNJU

 

Poštovane kolege, svrha postojanja ovog sajta  je, pre svega, uspostavljanje komunikacije između arhivista u Srbiji, ali i u regionu, razmena mišljenja o stručnim pitanjima, iznošenje iskustava itd. Pozivamo Vas da nam šaljete vaše priloge o svim problemima struke, iskustvima u radu i slično.

 

Ukoliko imate informacije o događajima u struci, naučnim i stručnim skupovima, savetovanjima, kod nas ili u inostranstvu, a koje želite da podelite sa drugim kolegama, ukoliko želite da prezentujete dobar primer iz Vašeg ili nekog drugog arhiva, obavestite nas o izložbama, publikacijama i sl., to možete učiniti na ovom mestu.

 

Ukoliko dobro vladate stranim jezicima, doprinesite podizanju nivoa stručnih saznanja svih nas, tako što ćete dostavljati prikaze stručnih publikacija, članaka, sajtova ili napisati zanimljive priloge o arhivskim institucijama u inostranstvu.

 

Vaš  priloge šaljite elektronskom poštom na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   Trudićemo se da budu objavljeni u što kraćem roku. U želji da povećamo citiranost Vaših radovai proširimo bazu radova iz arhivistike, pozivamo Vas da nam uz dozvolu autora/izdavača dostavite i Vaše već objavljene radove iz arhivistike koje želite da pročita veći broj zainteresovanih, odnosno linkove za one koji su već objavljeni na nekim web sajtovima.

 

Odgovornost za tačnost podataka i sadržaja koji se iznose na ovom sajtu snose njihovi autori. 

   

ISSN (Online) 2683-3565  

   

YouTube  

   

Facebook  

   

SlideShare  

   
© 2019 Arhivistika. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU General Public License.
© ARHIVISTIKA