Serbian English French German Italian Russian Spanish
   

Proizvođači metalne opreme za arhive  

   

Уважене колеге,

Задовољство нам је да Вас обавестимо да ће у другој половини текуће године изаћи трећи број часописа „Археон”, и уједно Вас - у својству одговорних уредника ове публикације - позивамо на сарадњу.

У том смислу, указујемо и на конкретне учинке уређивачког напора у прва два броја часописа: међу ауторима 59 публикованих стручних и научних радова (уз још 15 приказа и извештаја) из укупно 14 земаља (Србије, Русије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Мађарске, Румуније, Малте, Шведске, Украјине, Казахстана, Вијетнама, Кеније и Барбадоса), налази се чак 32 инострана сарадника и 37 доктора наука, што, у виду егзактног параметра и макар посредно, посведочава о квалитету прва два броја часописа. На прошлогодишњем конкурсу Министарства културе и иноформисања, Археон је једини архивистички часопис за чије излажење су одобрена средства овог Министарства.

Уз то, часопис је дистрибуиран у 120 библиотека и архива у земљи и свету, док су позиви упућени колегама из 25 држава. Објављивање трећег броја је предвиђено за средину октобра ове године, а крајњи рок за слање текстова је 15. август, како би сви приспели чланци прошли редован поступак рецензије.

Уз наду у успешну сарадњу,

др Борис Булатовић

др Драгана Катић

мср Ивана Гојковић

УПУТСТВО ЗА СЛАЊЕ РАДОВА

НАЈНОВИЈИ БРОЈ ЧАСОПИСА АРХЕОН  (2019.) МОЂЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

 

 

   

ISSN (Online) 2683-3565  

   
© 2024 Arhivistika. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU General Public License.
© ARHIVISTIKA